Sajtok, egyéb tejtermékek

31 terméket találtam.

 A tejtermékeink is adalék es vegyszermentesek. Olyan gyártokkal dolgozunk akik adnak a minöégre és igazi házias...

 A tejtermékeink is adalék es vegyszermentesek. Olyan gyártokkal dolgozunk akik adnak a minöégre és igazi házias izeket varázsolnak termékeikbe. A tej, olyan állatoktól származik amely legelön táplálkozik, friss vizet iszik, igy a tej ize meghatárizza a végtermék, házis, hagyományo izét. Érlelt sajtok, joghúrtok, túrók, vajak, és még sok sok más kaphatóak minálunk.

Bővebben

Alkategóriák

 • Sajtok

  Sajtjaink teljes értékű, adalékanyagoktól és tartositószerektől mentes,  tápláló termékek. A bennük lévő vitamino és ásványi anyagok nagyon fontosak a szervezet számára, a kisgyerekek növekedésében, erősödésében.

 • Egyéb tejtermékek

  Adalékmentes boltunkban, a sajtokon kívül egészséges, tej alapú termékeket is találhatnak. Ezek mind vegyszer nélkül gyártott, friss tejből készültek, igy bátran fogyaszthatja őket a család apraja-nagyja.

  A jó levegő, az igazi takarmány, a jo tágas legelők, a friss viz adják az alapot a tejtermékeinkhez, melyek természetesen helyi gazdáktól vannak összegyűjtve. A tejfeldolgozók mindennapi munkájukat erősiti a tejgyár szakmai közössége, akik a tej és tejtermékek minden titkát ismerik és tudásukkal igyekeznek megőrizni az igazi, hamisitatlan termékek izeit.

 • Kimérős tejtermékek

  Egészséges, tej alapú termékek. Ezek mind vegyszer nélkül gyártottak, friss tejből készültek, így bátran fogyaszthatja őket a család apraja-nagyja. A jó levegő, az igazi takarmány, a jo tágas legelők, a friss víz adják az alapot a tejtermékeinkhez, melyek természetesen helyi gazdáktól vannak összegyűjtve. A tejfeldolgozók mindennapi munkájukat erősiti a tejgyár szakmai közössége, akik a tej és tejtermékek minden titkát ismerik és tudásukkal igyekeznek megőrizni az igazi, hamísitatlan termékek ízeit.


termék oldalanként

termék oldalanként

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök