Felvágottak

74 terméket találtam.

Felvágottaink, hagyományos erdélyi receptek után készülnek, kizárólag húsból,és természetes...

Felvágottaink, hagyományos erdélyi receptek után készülnek, kizárólag húsból,és természetes füszerekből,  semmilyen adalék anyag felhasználása nélkül. A feldolgozási folyamat megegyezik a házilag elkészített felvágottak feldolgozási folyamatával, tehát perzseléssel, ahol szükséges pácolással és valódi füstöléssel. Meggyöződésünk hogy termékeink kíváló minősége és hagyományos ízvilága elnyeri tetszéseteket és rendszeres vásárlói lesztek termékcsaládunknak.

 

 

Bővebben

Alkategóriák

 • Füstölt Szalámik

  A szalámi az egyik legkedveltebb hideg felvágott. Ezért felhozatalunk több fajta szalámival kedveskedik vásárlóinknak. Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki kap ízlésének megfelelőt.

  A füstölést, hagyományos módszer szerint csináljuk. Fűrészpor keverékünk hosszas probálgatások során jutott oda, hogy kiegyensúlyozott aromát biztosít termékeinknek, egyedivé téve ízét, zamatát.

 • Füstölt kolbászok

  A kolbász a legkedveltebb "zöldség". Az erdélyi ember második legelterjettebb eledele a szalonna után. Több ízesítésű kolbászt ajánlunk klienseinknek, a hagyományos erdélyi, vagy a különböző magyarországi hírességek közül választhat.

 • Nyers, félnyers felvágottak

  Sütni, főzni jó! Ami itt kapható, az erre való!!

 • Hússajtok, hurkák

  Elődeink receptje alapján készült finomságok. Valódi hagymával, fokhagymával ízesítve.

 • Kemencés felvágottak

  Ezek azok a termékek, amelyek egy családi vagy ünnepi vacsora akalmával nem hiányozhatnak az asztalodról. Gusztusosan izesitett, egybensütött, csupa hús termékek, melyek tartositoszereket, élemiszeripari adalékokat nem tartalmaznak.

 • Egyéb füstölt termékek

  Szalonnák, kájzerek, sonkák és egyéb füstölt hús-csodák.

 • Főtt termékek
 • Baromfi termékek

  A baromfi eredetű állati fehérje a világ minden részén kulturális különbségektől függetlenül, igen fontos táplálékforrás.Csökkentett zsirtartalma, konnyebb emésztése miatt kiváló élelmizernek bizonyulnak. Termékeink kizárolag húbol készülnek, semmi élelmiszeripari adalékot nem tartalmaznak. 

 • Egyebek

  Minden más ami az asztalodra kerülhet.


termék oldalanként

termék oldalanként

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök