Joghurt Teljes nézet

Joghurt

 A Joghurt hozzávalói: friss tej, joghurtkúltura ( egyedi speciális baktériumtenyészet). Fél litres kiszerelésben kapható.

Bővebb leírás

30002

Termék elérhetőség: 24 óra alatt szállitjuk

7 db készleten

Ehhez a termékhez nem jár jutalom pont.


Joghurt <p>Friss tejből készült tejtermék, semmilyen vegyszer felhasználással. A tejet pasztőrizálják, ez az eljárás biztosítja hogy a tejben a joghurtkúltura elszaporodjon, viszont semmilyen más szennyező és káros baktériumok nem. Az érlelési folyamat alatt a tejcukor a baktériumok egy részét tejsavvá alakítják át, a fehérje pedig megalvad. Nagyon egészséges táplálék, amely a bélflóra regenerálodásában nagyon fontos szerepet játszik. Frisseségét megőrzi 21 napig.</p>
3,21 lei

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

22 hasonló termék:

Előző
Következő

Friss tejből készült tejtermék, semmilyen vegyszer felhasználással. A tejet pasztőrizálják, ez az eljárás biztosítja hogy a tejben a joghurtkúltura elszaporodjon, viszont semmilyen más szennyező és káros baktériumok nem. Az érlelési folyamat alatt a tejcukor a baktériumok egy részét tejsavvá alakítják át, a fehérje pedig megalvad. Nagyon egészséges táplálék, amely a bélflóra regenerálodásában nagyon fontos szerepet játszik. Frisseségét megőrzi 21 napig.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Joghurt

Joghurt

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök