Házi Füstölt Kolbász Teljes nézet

Házi Füstölt Kolbász

A Házi Füstölt Kolbász összetevői: sertéshús, só, természetes fűszerek. Egy rúd súlya 200-250 g.

Adalékmentes termék!

Bővebb leírás

20001

Termék elérhetőség: 24 óra alatt szállítjuk

128 db készleten

2,65 lei

2,65 lei per 100 g

» Hozzáadás a kívánságlistához

Ehhez a termékhez nem jár jutalom pont.


Házi Füstölt Kolbász <p>A Házi Füstölt Kolbász megőrzi frisseségét 30 napig ha maximálisan 12 C-on tároljuk. Friss sertéshúsból, friss fűszerekből készült kolbász a falusi ízvilágot varázsolja otthonunkba. A  tökéletes füstöléssel elérjük a kolbász különleges ízét, a paprika, a fokhagyma, kömény természetes hozzáadása, adalékmentessége teszi igazán kulináris élménnyé a fogyasztását.</p> <p>Ebböl az inycsiklandó termékből két félével kedveskedünk kedves vásárloinknak. Az egyik paprikával fűszerezett, a másik pedig paprika mentes. Bármelyikre essen a vásárló döntése, biztosan izleni fog.</p>
2,43 lei

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

7 hasonló termék:

Előző
Következő

A Házi Füstölt Kolbász megőrzi frisseségét 30 napig ha maximálisan 12 C-on tároljuk. Friss sertéshúsból, friss fűszerekből készült kolbász a falusi ízvilágot varázsolja otthonunkba. A  tökéletes füstöléssel elérjük a kolbász különleges ízét, a paprika, a fokhagyma, kömény természetes hozzáadása, adalékmentessége teszi igazán kulináris élménnyé a fogyasztását.

Ebböl az inycsiklandó termékből két félével kedveskedünk kedves vásárloinknak. Az egyik paprikával fűszerezett, a másik pedig paprika mentes. Bármelyikre essen a vásárló döntése, biztosan izleni fog.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Házi Füstölt Kolbász

Házi Füstölt Kolbász

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök