Levendulás Eperdzsem Teljes nézet

Levendulás Eperdzsem

A Levendulás Eperdzsem hozzávalói: eper, cukor, levendulavirág, citromsav és almapektin. Egy üveg tartalma 312 ml.

Bővebb leírás

5999885665006

Termék elérhetőség: tudatjuk önökkel mikor lessz

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,20 lei.


Levendulás Eperdzsem <p> 80%-os gyümölcstartalmú dzsemünk a Tihany félszigetéről származott levendulavirágokkal készül, amely inycsiklandozóan körbeöleli a mézédes és érett eperszemeket. Egy kg eperhez csak 20 dkg cukrot tettünk, igy nagyon jól érvényesülnek benne a vitaminok és ásvanyi anyagok amelyek a friss gyümölcsben megtalalhatóak. Ajánlott ugyancsak édességek mellé, valamint reggelire, uzsonnára vajas piritósra is kiválóan talál. Elállhat egy évig is, azonban bontás után a hűtőszekrényben 2-3 hétig marad friss.</p>
15,24 lei

17 hasonló termék:

Előző
Következő

 80%-os gyümölcstartalmú dzsemünk a Tihany félszigetéről származott levendulavirágokkal készül, amely inycsiklandozóan körbeöleli a mézédes és érett eperszemeket. Egy kg eperhez csak 20 dkg cukrot tettünk, igy nagyon jól érvényesülnek benne a vitaminok és ásvanyi anyagok amelyek a friss gyümölcsben megtalalhatóak. Ajánlott ugyancsak édességek mellé, valamint reggelire, uzsonnára vajas piritósra is kiválóan talál. Elállhat egy évig is, azonban bontás után a hűtőszekrényben 2-3 hétig marad friss.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Levendulás Eperdzsem

Levendulás Eperdzsem

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök