Fahéjas -mézes almadzsem Teljes nézet

Fahéjas -mézes almadzsem

A Fahéjas -mézes almadzsem hozzávalói: alma, cukor, méz, fahéj, szegfűszeg, pektin, étkezési citromsav. Egy üveg tartalma 312 ml.

Bővebb leírás

KAL44

Termék elérhetőség: tudatjuk onokel amikor lessz

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,20 lei.


Fahéjas -mézes almadzsem <p> <span>A fahéj közkedvelt fűszer a desszertek készítésénél. Főként az alma, a körte, a szilva fűszerezhető vele a legfinomabban. Az almás rétes szinte elképzelhetetlen nélküle. A méz selymesebbé, a fahéj pikánsabbá teszi az almából készült dzsemet. Simogató, lágy rétes töltelékre emlékeztető finomság. Egy évig tartható, azonban felbontás utan a hűtőben kell tartani.</span></p>
15,24 lei

17 hasonló termék:

Előző
Következő

 A fahéj közkedvelt fűszer a desszertek készítésénél. Főként az alma, a körte, a szilva fűszerezhető vele a legfinomabban. Az almás rétes szinte elképzelhetetlen nélküle. A méz selymesebbé, a fahéj pikánsabbá teszi az almából készült dzsemet. Simogató, lágy rétes töltelékre emlékeztető finomság. Egy évig tartható, azonban felbontás utan a hűtőben kell tartani.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Fahéjas -mézes almadzsem

Fahéjas -mézes almadzsem

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök