Bodzabogyos Körtelekvár Teljes nézet

Bodzabogyos Körtelekvár

 A Bodzabogyos körtelekvár hozzávalói: körte, bodzabogyó, cukor, étkezési citromsav, pektin. Egy üveg tartalma 312 ml.

Bővebb leírás

5999885665587

Termék elérhetőség: tudatjuk önökkel mikor lessz

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,20 lei.


Bodzabogyos Körtelekvár <p><span>Sokféle haszna okán a bodzát sokáig különös tisztelet övezte. Egyes helyeken boszorkányos tulajdonságai miatt félték, másutt a rontó erőket távoltartó növényként tisztelték. A bodzát a népi gyógyászat sokrétűen használja. Virágjából szörpöt, bogyójából bort, pálinkát, teát és lekvárt is készítenek. A bogyót körtével párosítottuk, így a lekvárnak kissé fanyar íze lett, ami remekül kiegészíti a vadhúsból készült ételeket. Frisseségét megőrzi egy évig, felbontás után azonban a hűtőben kell tárolni.</span></p>
15,24 lei

17 hasonló termék:

Előző
Következő

Sokféle haszna okán a bodzát sokáig különös tisztelet övezte. Egyes helyeken boszorkányos tulajdonságai miatt félték, másutt a rontó erőket távoltartó növényként tisztelték. A bodzát a népi gyógyászat sokrétűen használja. Virágjából szörpöt, bogyójából bort, pálinkát, teát és lekvárt is készítenek. A bogyót körtével párosítottuk, így a lekvárnak kissé fanyar íze lett, ami remekül kiegészíti a vadhúsból készült ételeket. Frisseségét megőrzi egy évig, felbontás után azonban a hűtőben kell tárolni.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Bodzabogyos Körtelekvár

Bodzabogyos Körtelekvár

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök