Kamillás -mézes Almalekvár Teljes nézet

Kamillás -mézes Almalekvár

Kamillás -mézes Almalekvár hozzávalói: alma, cukor, méz, kamillavirág, pektin, étkezési citromsav. Egy üveg tartalma 312 ml. 

Bővebb leírás

5999885665464

Termék elérhetőség: tudatjuk önökkel mikor lessz

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,20 lei.


Kamillás -mézes Almalekvár <p>Boltunkban kapható egyik legfinomabb terméke. A kamilla és a méz ismert gyógyhatásáról, a kamilla légúttisztitó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, a mézet is már az ókorban, mint egyik leghatékonyabb gyulladáscsökkentőt tartják számon. <span>Ez a két értékes összetevő teszi különlegessé az almadzsemünket. Frissen tartható egy évig lezárva, azonban mivel adalékmentes, bontás után hűtőben kell tárolni, ahol 2-3 hétig eláll.</span></p>
15,24 lei

17 hasonló termék:

Előző
Következő

Boltunkban kapható egyik legfinomabb terméke. A kamilla és a méz ismert gyógyhatásáról, a kamilla légúttisztitó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, a mézet is már az ókorban, mint egyik leghatékonyabb gyulladáscsökkentőt tartják számon. Ez a két értékes összetevő teszi különlegessé az almadzsemünket. Frissen tartható egy évig lezárva, azonban mivel adalékmentes, bontás után hűtőben kell tárolni, ahol 2-3 hétig eláll.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Kamillás -mézes Almalekvár

Kamillás -mézes Almalekvár

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök