Marcipános Egresdzsem Teljes nézet

Marcipános Egresdzsem

A Marcipános Egresdzsem hozzávalói: egres, cukor, marcipán, citromsav és almapektin ( természetes lekvárzselésitő). Egy üveg tartalma 312 ml. 

Bővebb leírás

KAL 47

Termék elérhetőség: tudatjuk önökkel mikor lessz

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,20 lei.


Marcipános Egresdzsem <p>A magas, 80 % -s  gyümölcstartalmú lekvár savanykás egresből készül, amely izt az édes mandulából készült marcipán teszi teljessé.<span>Csökkentett cukortartalommal készült, egy kilónyi egreshez csak 20 dkg cukrot használtunk. Kíméletes főzési technikával készült, így a dzsem íze sokkal frissebb és gyümölcsösebb.R<span>emek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel készült marhahúshoz is kínálhatjuk. Tartósítószert, aromát és színezéket nem tartalmaz.<span> Eltarthatósága egy év, csak felbontás után kell hűtőben tárolni, ott egy-két hétig eltartható.</span></span></span></p>
15,24 lei

17 hasonló termék:

Előző
Következő

A magas, 80 % -s  gyümölcstartalmú lekvár savanykás egresből készül, amely izt az édes mandulából készült marcipán teszi teljessé.Csökkentett cukortartalommal készült, egy kilónyi egreshez csak 20 dkg cukrot használtunk. Kíméletes főzési technikával készült, így a dzsem íze sokkal frissebb és gyümölcsösebb.Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel készült marhahúshoz is kínálhatjuk. Tartósítószert, aromát és színezéket nem tartalmaz. Eltarthatósága egy év, csak felbontás után kell hűtőben tárolni, ott egy-két hétig eltartható.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Marcipános Egresdzsem

Marcipános Egresdzsem

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök