Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel Teljes nézet

Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel

Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel.

Összetevők: szilva, cukor, pektin, fűszerkeverék, citromsav.Egy üveg tartalma 312 ml.

Bővebb leírás

5999885665778

Termék elérhetőség: tudatjuk önökkel mikor lessz

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,20 lei.


Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel <p>Ha már kóstoltad a fahéjjal bolondított szilvalekvárt, akkor tudod, hogy mennyire ízletes a kettő kombinációja. És csak hogy még inkább felpörgessük az ízeket és elvarázsoljuk ízlelőbimbóidat, szilvalekvárunkat mézeskalács fűszerrel tettük istenivé.</p> <p>Tökéletes kiegészítője a kalácsoknak, muffinoknak és mézes sütiknek, ám kenyérre kenve is mennyei ízhatást nyújt majd. Csökkentett cukortartalmú különleges termék.Osszetevok: szilva,cukor,pektin,fuszerkeverek,citromsav.</p>
15,24 lei

30 hasonló termék:

Előző
Következő

Ha már kóstoltad a fahéjjal bolondított szilvalekvárt, akkor tudod, hogy mennyire ízletes a kettő kombinációja. És csak hogy még inkább felpörgessük az ízeket és elvarázsoljuk ízlelőbimbóidat, szilvalekvárunkat mézeskalács fűszerrel tettük istenivé.

Tökéletes kiegészítője a kalácsoknak, muffinoknak és mézes sütiknek, ám kenyérre kenve is mennyei ízhatást nyújt majd. Csökkentett cukortartalmú különleges termék.Osszetevok: szilva,cukor,pektin,fuszerkeverek,citromsav.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel

Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök