Narancsos piros áfonya almalekvár Teljes nézet

Narancsos piros áfonya almalekvár

Narancsos piros áfonya almalekvár

Összetevők: alma, piros áfonya, narancslé, cukrozott narancshéj, cukor, pektin, étkezési citromsav.312 ml.

Bővebb leírás

5999885665761

Termék elérhetőség: 24 óra alatt szállitjuk

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,20 lei.


Narancsos piros áfonya almalekvár <p>Három közkedvelt gyümölcs, egy mennyei ízhatás. A narancs, az áfonya és az alma most bebizonyítják, hogy így, hármasban még jobban kifejtik zamatukat. Tökéletesen passzol reggeli pirítóshoz, hétvégi desszertekhez és ünnepi sültekhez is. Egyetlen hátránya, hogy gyorsan elfogy :)Osszetevok:alma(60%),pirosafonya(15%),narancsle(5%),cukrozott narancshej(narancshejkocka,glukoz-fructoz szirup,cukor,citromsav,ken-dooxid),pektin,citromsav.</p>
15,24 lei

29 hasonló termék:

Előző
Következő

Három közkedvelt gyümölcs, egy mennyei ízhatás. A narancs, az áfonya és az alma most bebizonyítják, hogy így, hármasban még jobban kifejtik zamatukat. Tökéletesen passzol reggeli pirítóshoz, hétvégi desszertekhez és ünnepi sültekhez is. Egyetlen hátránya, hogy gyorsan elfogy :)Osszetevok:alma(60%),pirosafonya(15%),narancsle(5%),cukrozott narancshej(narancshejkocka,glukoz-fructoz szirup,cukor,citromsav,ken-dooxid),pektin,citromsav.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Narancsos piros áfonya almalekvár

Narancsos piros áfonya almalekvár

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök