Natúr mosószer fehér ruháknak 5L Teljes nézet

Natúr mosószer fehér ruháknak 5L

Házikészitésű, bőrbarát és kőrnyezetbarát, natúr mosogél, 5 literes kiszerelésben.

Bővebb leírás

NMF5

Termék elérhetőség: 24 oran belul szallitjuk

8 db készleten

Ennek a terméknek a megvásárlásával 2 hűségpontok. A kosárad összesen 2 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 0,40 lei.


Natúr mosószer fehér ruháknak 5L <p><span>A legtöbb mosószer kőolajszármazékokat ,káros vegyszereket tartalmaz, mely a ruha mosása után a bőrrel érintkezva allergiát válthat ki, ekcémát, kiütéseket okozhat, főleg a kisgyerekeknél, akiknek a bőrük nagyon érzékeny! Kiváló folttisztítót (natrium pertkarbonat), NaCo3-ot, boraxot, es oxigén alapu természetes folttisztítót tartalmaz, mely mind természetes alapanyag és nem okoz károkat. Nagyfoku folttisztító hatása van, használható színes és fehér ruhákhoz egyaránt, Egy adag ruha mosásához kb 125-150 ml szükséges, <span>viszont makacsabb foltok esetén lehet tenni 180-190 ml is, nem habzik túl, mivel a borax gátolja a túlhabzást. Egy 5 litres kiszerelés átlag 34-36 mosashoz elegendo. Es igen, kizarolag mosogepbe valo. Személyes ajánlatunk: az oblit[ helyébe egz fel deci ecetet tölteni. Ezzel fertötlenited e fehérited a ruhákat.</span></span></p> <p>Öszetevői: <span> többek között NaCo3, nátrium-perkarbonát, Na3Co3, borax, szodabikarbona. Semmilyen illatositót, szinezőanyagot nem Kituno folttisztito hatasa van, a foltra ra lehet teni, hagyni 10-15 percet majd kimosni a szokasos modon. </span></p>
18,35 lei

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

3 hasonló termék:

A legtöbb mosószer kőolajszármazékokat ,káros vegyszereket tartalmaz, mely a ruha mosása után a bőrrel érintkezva allergiát válthat ki, ekcémát, kiütéseket okozhat, főleg a kisgyerekeknél, akiknek a bőrük nagyon érzékeny! Kiváló folttisztítót (natrium pertkarbonat), NaCo3-ot, boraxot, es oxigén alapu természetes folttisztítót tartalmaz, mely mind természetes alapanyag és nem okoz károkat. Nagyfoku folttisztító hatása van, használható színes és fehér ruhákhoz egyaránt, Egy adag ruha mosásához kb 125-150 ml szükséges, viszont makacsabb foltok esetén lehet tenni 180-190 ml is, nem habzik túl, mivel a borax gátolja a túlhabzást. Egy 5 litres kiszerelés átlag 34-36 mosashoz elegendo. Es igen, kizarolag mosogepbe valo. Személyes ajánlatunk: az oblit[ helyébe egz fel deci ecetet tölteni. Ezzel fertötlenited e fehérited a ruhákat.

Öszetevői:  többek között NaCo3, nátrium-perkarbonát, Na3Co3, borax, szodabikarbona. Semmilyen illatositót, szinezőanyagot nem Kituno folttisztito hatasa van, a foltra ra lehet teni, hagyni 10-15 percet majd kimosni a szokasos modon. 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írja meg véleményét

Natúr mosószer fehér ruháknak 5L

Natúr mosószer fehér ruháknak 5L

Írja meg véleményét

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:0365-424.024

E-mailt küldök